جدیدترین دستاوردها درباره تاثیر دارچین بر سلول های چربی

از قرن ها پیش دارچین بخشی از رژیم غذاییمان شده است و به طور کلی افراد از خوردن آن لذت می‌برند. سینام‌آلدهید (CA) یک روغن ضروری در دارچین است که مسئول ایجاد طعم دارچین است. سینام‌آلدهید یک ترکیب غذایی است که قبلا در مدل های موش اثرات محافظتی آن در برابر چاقی و قند خون بالا مشاهده شده بود. بنابراین اگر دارچین بتواند به عنوان محافظی در برابر چاقی باشد، ممکن است رویکردی برای سلامت متابولیکی ارائه دهد که پایبندی به آن برای افراد چاق آسان‌تر است. طبق تحقیق جدید در دانشگاه میشیگان، سینام‌آلدهید ممکن است به سلول های چربی کمک کند تا لیپیدها را بسوزانند. در این تحقیق مشخص شد که چگونه ادویه دارچین ممکن است در مبارزه با چاقی دخالت داشته باشد. محققین تمایل به تشخیص بهتر فعالیت سینام‌آلدهید و اثر حفاظتی آن در انسان ها را نیز داشتند. در سال ۲۰۱۷، تحقیقی به منظور فهمیدن چگونگی و نوع مسیری که ممکن است سینام‌آلدهید در سلول های موش و انسان طی کند تا این اثرات را بگذارد، انجام و نتایج آن در مجله Metabolism – Clinical and Experimental منتشر شد. یافته‌های آن‌ها، تاکید کرد که سینام‌آلدهید سلامت متابولیک را از طریق عملکرد مستقیم بر سلول های چربی یا آدیپوسیت ها، بهبود می دهد؛ این عملکرد از طریق القاء سوزاندن انرژی به واسطه فرآیند ترموژنز (گرمازایی) است. در این آزمایش آدیپوسیت‌های اولیه (نوعی سلول چربی) موش با CA تحت درمان قرار گرفتند و پاسخ های متابولیکی آن بعد از درمان های حاد و مزمن مورد ارزیابی قرار گرفتند. سلول های بنیادی چربی انسانی نیز متمایز شدند و با CA، تحت درمان قرار گرفتند. آدیپوسیت‌ها به طور معمول انرژی را به شکل لیپیدها ذخیره می کنند. این ذخیره طولانی مدت برای افرادی که رژیم غذایی پرچربی ندارند مفید است؛ در شرایطی مانند سرما، آدیپوسیت‌ها این انرژی ذخیره شده را به گرما تبدیل می کنند. هنگامی که سلول‌های آدیپوسیت با سینام‌آلدهید تحت درمان قرار گرفتند، محقیقن متوجه شدند که بیان چندین ژن و آنزیم که متابولیسم لیپید را بالا می برند، زیاد شد. همچنین آن‌ها یک افزایشی در میزان پروتئین‌های تنظیم کننده متابولیکی که در فرآیند گرمازایی دخیل و مهم هستند، مشاهده کردند. بنابراین،  فعالیت های گرمازایی و پاسخ های متابولیکی سینام‌آلدهید در سلول های چربی اولیه موش و انسان، توضیح مکانیسمیِ اثرات ضدچاقی سینام‌آلدهید- که قبلا مشاهده شده بود- و فواید متابولیکی آن بر انسان است. با توجه به استفاده گسترده از دارچین در صنایع غذایی، این مفهوم که این افزودنی غذایی محبوب، به جای یک دارو، ممکن است گرمازایی را فعال کند، در نهایت می تواند منجر به استراتژی های درمانی بر علیه چاقی باشد.

– Jiang, J., P. Emont, M., Jun, H., Qiao, X., Liao, J., Kim, D., & Wu, J. (2017). Cinnamaldehyde Induces Fat Cell-Autonomous Thermogenesis and Metabolic Reprogramming.Metabolism – Clinical and Experimental, 77, 58-64. Retrieved from http://www.metabolismjournal.com/article/S0026-0495(17)30212-3/fulltext

–  (۲۰۱۷, November 21). Cinnamon turns up the heat on fat cells. Medical Xpress. Retrieved from https://medicalxpress.com/news/2017-11-cinnamon-fat-cells.html

– Signal transduction_PKA signaling. Pathway maps. Retrieved from http://pathwaymaps.com/maps/675/

– Hugo, K. (11/21/17 ). CINNAMON: HOW THIS COMMON SPICE HELPS YOU BURN FAT AND LOSE WEIGHT. Newsweek. Retrieved from http://www.newsweek.com/cinnamon-how-common-spice-helps-you-burn-fat-and-lose-weight-718476

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *